Combined Excellence

Koncernen Combined Excellence

Combined Excellence AB är en koncern för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. Vi fokuserar på förvärv och skapande av samarbetssynergier.

Koncernen, med sina verksamhetsbolag Motification AB, Ninetech AB, Netgain AB, Elvenite ABCloudPro AB, SiteDirect AB, Viewbase Solutions AB, Smartsourcing AB, Smiling Workplaces, Dynamo, inTechrity och Two i Sverige AB omsätter drygt 330 Mkr med en snabb tillväxttakt. Koncernen äger också intressen i Beebyte AB

Digitalisering till 800 kunder

Vi är cirka 300 kollegor på 10 orter i Sverige och Norge. Vi levererar årligen digitalisering till cirka 800 kunder genom våra verksamhetsbolag. Vi arbetar för att ge våra kunder de bästa möjligheterna att själva briljera i sina ansträngningar att konvertera till morgondagens krav på digitala affärsmodeller. Vi digitaliserar varumärken, tjänster och hela organisationer. Vi ser till att våra kunder är konkurrenskraftiga i morgondagens datadrivna ekonomi.

 

Motivera
kunder

Med Motivationsteori + Gamification hjälper vi till att modernisera lojalitetsprogram. Vill du veta mer om Lojalitet 4.0?

Motivera personal

Din personal är din viktigaste resurs. Vi hjälper dig att få en motiverad personal. Det sitter inte i väggarna. Det sitter i personalen!

Vad är gamification?

70 års forskning visar att pengar inte är den största drivkraften att motivera en målgrupp. Med gamification kan du hitta nya drivkrafter hos din målgrupp.

Vill du lära dig mer om hur du motiverar en målgrupp?