Om Motification

Om Motification

Motifications affärsidé är att med hjälp av motivationsteori och gamification motivera kunder och anställda för att göra organisationer mer lönsamma och effektiva. 

Motification som namn är en sammanslagning av orden Motivation och Gamification. Vår Mission är att med hjälp av Motivation och Gamification göra tråkiga saker kul och kul saker roligare, och på så sätt nå vår vision att göra världen till en roligare plats. 

Vi är ett nystartat företag, men vi har jobbat med gamification sedan 2010. Kombinationen av gamification tillsammans med motivationsteori har varit en framgångsfaktor som gör vårt erbjudande unikt.

Motification är del av Combined Excellence

Motivera
kunder

Med Motivationsteori + Gamification hjälper vi till att modernisera lojalitetsprogram. Vill du veta mer om Lojalitet 4.0?

Motivera personal

Din personal är din viktigaste resurs. Vi hjälper dig att få en motiverad personal. Det sitter inte i väggarna. Det sitter i personalen!

Vad är gamification?

70 års forskning visar att pengar inte är den största drivkraften att motivera en målgrupp. Med gamification kan du hitta nya drivkrafter hos din målgrupp.

Vill du lära dig mer om hur du motiverar en målgrupp?