Föreläsning motivation

Föreläsning motivation

Lär dig hur du kan öka motivation och arbetsglädje i en organisation eller hos dina kunder. Föreläsningen handlar om motivationsteori och vem som är ansvarig för motivation inom en organisation. Svaret är individen, medarbetarna, närmaste chef och ledningen. Vi går igenom hur en organisation kan jobba med motivation på de olika nivåerna.

Innehåll

Föreläsningen startar med grundläggande motivationsteori. Vi baserar den på SDT, Self Determination Theory. SDT skapades på 70-talet av Edward Deci & Richard Ryan vid University of Rochester, New York. Från SDT går vi vidare till Motivation 3.0 som är Daniel H. Pinks utveckling av SDT. Och till sist Motivation 4.0 som är Motifications utveckling.

Motivation 4.0

Efter grundläggande motivationsteori slår vi hål på myten om vad som motiverar en individ. 70 års forskning visar att det inte är pengar. Vi kommer visa vad som är drivkrafterna för att motivera personer idag och hur det fungerar på individ, grupp och organisationsnivå. Delar av föreläsningen kommer att prata om medarbetarskap och gamification.

Formt

Inspirationsföreläsning eller workshop.

Längd

Från en timme till flera dagar beroende på omfattning och val av format.

Plats

Föreläsningen kan hållas på ert kontor eller annan plats som passar er. Vi har också tillgång till kontor på några orter i Sverige. Kravet är att lokalen har datorprojekt och ljud.

Pris

Prisexempel är vår grundföreläsning på en timme. Ni väljer om tyngdpunkten är mot en intern eller externmålgrupp. För den typen av föreläsning tar vi 17 500 SEK + moms och faktiska reskostnader. Skulle restiden till föreläsningsplatsen överstiga 4 timmar tillkommer resekostnad med 650 SEK per timme på tillkommande tid. Restiden räknas från Karlstad.

Andra upplägg fås mot offert.

Anders Tufvesson

Anders Tufvesson

VD & Rådgivare

+46 70 551 66 06
anders.tufvesson@motification.se

Motivera
kunder

Med Motivationsteori + Gamification hjälper vi till att modernisera lojalitetsprogram. Vill du veta mer om Lojalitet 4.0?

Motivera personal

Din personal är din viktigaste resurs. Vi hjälper dig att få en motiverad personal. Det sitter inte i väggarna. Det sitter i personalen!

Vad är gamification?

70 års forskning visar att pengar inte är den största drivkraften att motivera en målgrupp. Med gamification kan du hitta nya drivkrafter hos din målgrupp.

Vill du lära dig mer om hur du motiverar en målgrupp?