Motivera en målgrupp

Motivera en målgrupp

Vi jobbar med att öka motivation och arbetsglädje i organisationer. Vi gör det på individ, grupp och organisationsnivå. Vårt erbjudande bygger på föreläsningar, workshops och skapande av motivationsplattformar.

Vi vill ta ett nytt tag kring hur vi kan jobba med motivation i en organisation. Vi börjar med att ställa frågan om vem som bär ansvaret för motivation i en organisation? Svaret är att det är flera personer på olika nivåer. Nämligen:

ansvar-for-motivation

Det är ett delat ansvar på olika nivåer. Motification jobbar med att med alla fyra målgrupperna. När det gäller individ, jag själv, och medarbetarna är verktygen föreläsningar och utbildningar. Samma gäller chefen och ledningen. Men på den nivån är det också frågan om hur vi kan skapa motivationsplattformar som bygger på motivationsteori och gamification för att skapa en kreativ och motiverande miljö.

Läs mer om hur vi kan motivera personal eller kunder och hur vi gör det genom att mixa motivationsteori med gamification för att nå Motivation 4.0. Det nya sättet att motivera en målgrupp.

Vår leverans består av rådgivning, föreläsningar, utbildningar, strategiarbete och systemlösningar. Valet av leverans är beroende av ditt behov. Kontakta oss för att få veta mer

Anders Tufvesson

Anders Tufvesson

VD & Rådgivare

+46 70 551 66 06
anders.tufvesson@motification.se

Motivera
kunder

Med Motivationsteori + Gamification hjälper vi till att modernisera lojalitetsprogram. Vill du veta mer om Lojalitet 4.0?

Motivera personal

Din personal är din viktigaste resurs. Vi hjälper dig att få en motiverad personal. Det sitter inte i väggarna. Det sitter i personalen!

Vad är gamification?

70 års forskning visar att pengar inte är den största drivkraften att motivera en målgrupp. Med gamification kan du hitta nya drivkrafter hos din målgrupp.

Vill du lära dig mer om hur du motiverar en målgrupp?