Motivation och gamification-plattform

Belöningsplattform för motivation och gamification

Vill du motivera kunder eller anställda? Motification har en anpassningsbar belöningsplattform som tillsammans med vår expertis inom motivationsteori och gamification hjälper er att motivera era målgrupper.

Kärnan i vår tekniska belöningsplattform är belöningsmotorn som tar emot relevant data från era system och utifrån det genererar ett resultat som används för att ge feedback till användare enligt våra beprövade strategier för motivation och gamification.

Belöningsplattformen kan ta emot data från ett godtyckligt antal av era system utifrån det en användare faktiskt gör i era system. Resultatet från belöningsplattformen används för att på lämpligt sätt återkoppla till användare i ett motivationsgränssnitt.

Motification hjälper er från strategi till implementerad motivationsplattform, samt att kontinuerligt underhålla plattformen och att fortsätta motivera era målgrupper. En bra fungerande plattform är något som kräver engagemang från er och i kombination med vår djupa kunskap inom motivationsteori och gamification skapar vi tillsammans ett värde över tid.

Motification har jobbat med lösningar kring motivationsteori och gamification sedan 2010 och har en gedigen kunskap kring  arbetsprocessen och motivationsprocessen för att hälpa er att etablera en plattform och få den lyckosam över tid. Kontakta oss gärna för att få reda på mer.  

Anders Tufvesson

Anders Tufvesson

VD & Rådgivare

+46 70 551 66 06
anders.tufvesson@motification.se

Motivera
kunder

Med Motivationsteori + Gamification hjälper vi till att modernisera lojalitetsprogram. Vill du veta mer om Lojalitet 4.0?

Motivera personal

Din personal är din viktigaste resurs. Vi hjälper dig att få en motiverad personal. Det sitter inte i väggarna. Det sitter i personalen!

Vad är gamification?

70 års forskning visar att pengar inte är den största drivkraften att motivera en målgrupp. Med gamification kan du hitta nya drivkrafter hos din målgrupp.

Vill du lära dig mer om hur du motiverar en målgrupp?