Zozo suit – Motivation att beställa kläder

Edit 2019-03-29: Jag kom aldrig till skott och fotade mig i dräkten. Det har också visat sig att det var en långsiktig lösning från Zozo. Det samlade in massor av mått och kan ni ”göra” kläder som passar bara genom din längd och vikt. Vilket naturligtvis inte fungerar för exempelvis mig som har korta armar i förhållande till längd och vikt. Det är bara hoppas att en seriös aktör tar tag i det och att vi på sikt kan få beställa skräddarsydda prisvärda kläder.

Orginalpostning:

Jag har aldrig varit en person som har handlat speciellt mycket kläder online. Främsta skälet är att mina armar inte är i rätt skala till min kropp. När en skjorta passar min kropp är den oftast för lång för mina armar. Vilket medför att min motivation för att beställa kläder online är lika med noll. Men nu börjar det digitala att slå det analoga. Med appen Zozo får du en Zozo suit. Det är en svart dräkt med vita prickar som du tar på dig. Sedan använder du appen för att fotografera dig i olika vinklar för att ta reda på dina mått. Därefter kan du beställa kläder som passar dig. Priset hittills är 4.95€ i frakt. Jag väntar med spänning på min Zozo suit och när den kommer så kommer det bli fler blogginlägg. Nedan kan du se en film om hur det fungerar.